GN'R Tribute

Nederlandse

Guns N' Roses Tribute

Guns N' Roses Tribute Nederland

Guns of the East is een Nederlandse Guns N' Roses tribute band met leden uit Oldenzaal en Geesteren (Twente). Guns of the East voert haar act geheel verkleed als de leden van Guns n' Roses.

Zanger Nick Kerkhof (onze eigen Axl Rose) is begonnen als drummer en drumt nog steeds in de band Jetlack. Deze echte GN'R fan ontdekte zijn signature Axl Rose stem al enige tijd geleden en wou hier graag iets mee doen. Het idee om Guns of the East op te zetten kwam dan al gouw tot stand.

Samen met Joey, Tomas en Rob (voorgaande bassist van de Guns) was de zoektocht begonnen naar onze eigen "Slash!". Mark Boerman die destijds speelde bij de band Blast was dan ook de perfecte kandidaat voor deze rol en vervuld deze tot op de dag van vandaag tot in elk detail!

Toen Rob wegens studie redenen zijn taak als bassist niet meer kon vervullen, ging de band opzoek naar een nieuwe bassist. Tjari Zoontjes werd de nieuwe enthousiaste bassist van de band en had zijn eerste optreden met de guns al in December 2017!

Guns of the East repeteert wekelijks in haar eigen oefenruimte (Geesteren) om de act elke week te verbeteren. Een ding is zeker: met deze band is je tribute/cover avond dan ook helemaal compleet!

 

Volg onze nieuwsfeed

Info & boekingen

Stuur een e-mail!

Please fill in all required (*) fields.

Guns of the East

Nicolaas Beetslaan 40

7576CM Oldenzaal, Nederland

Volg ons op social media