Blog

Het laatste nieuws over "de Guns"

Nieuws

Guns of the East

19 dec

Datum: 19 december 2018

Zelden zo'n goede benadering van deze flamboyante artiesten gehoord ~ Steenwijker Courant

Wij willen graag iedereen van de Buze (afgelopen vrijdag) en Cafe OP 2 (afgelopen zaterdag) bedanken voor de fantastische avonden! Volle zalen, top publiek, flink wat decibels en fantatische reacties maakten samen een top weekend! De Steenwijker Courant heeft een tof artikel geschreven over de vrijdagavond in de Buze. Graag tot het volgende optreden!

15 nov

Datum: 15 november 2018

Weekend vol optredens

Aankomend weekend zijn we weer te zien op de vrijdag en de zaterdag. Aanstaande vrijdag nemen we onze promo op in de Buze (Steenwijk) en maken we zaterdag onze opmars in Cafe OP 2 (Almere)

21 sep

Datum: 21 september 2018

Officiële Guns of the East aanhanger is een feit!

Na een lange dag schilderen door Izzy, elektronica opnieuw aanleggen (Bart ontzettend bedankt voor je geweldige inzet!) en na de bedrukking van SignPost zijn we nu de trotse eigenaar van deze geweldige Guns of the East aanhanger! See your on the road!

07 juli

Datum: 07 juli 2018

Guns N' Roses FANDAG; een groot succes!

Wij willen graag iedereen bedanken die afgelopen dinsdag in Nijmegen de Nederlandse GN'R fandag heeft bezocht en in het bijzonder de organisatie en leden van Guns N' Roses Fans Nederland die deze avond mogelijk heeft gemaakt. De foto's van van deze avond zijn hier te vinden.

17 mei

Datum: 17 mei 2018

Guns N' Roses FANDAG!

Guns N' Roses Fans Nederland heeft ons gevraagd te komen spelen tijdens de Guns N' Roses Fandag in Nijmegen 1 dag voor het optreden van de officiele Guns N' Roses! Wij voelen ons vereerd te mogen komen spelen voor een volle zaal met Gunners! See you there!

13 mei

Datum: 13 mei 2018

Foto's show Den Bosch en Gouda

Wij willen graag iedereen bedanken die onze shows heeft bezocht vorige week in Den Bosch en afgelopen zaterdag in Gouda! De foto's kun je hier vinden. Volg ook onze Facebook pagina voor meer informatie en opvolgende shows!

17 april

Datum: 17 april 2018

Foto's show Hengelo live!

Wij willen graag iedereen bedanken die onze show heeft bezocht afgelopen zaterdag! De foto's kun je hier vinden. Volg ook onze Facebook pagina voor meer informatie en opvolgende shows!

31 maart

Datum: 31 maart 2018

Optreden Cafe de Cactus

Wij willen graag iedereen die gisteren onze show heeft bijgewoond hartelijk danken voor hun komst en fantastische reacties! Ook dit optreden was weer een groot succes! Cafe de Cactus heeft ons tevens uitgenodigd terug te komen op 19 April 2019! Uiteraard zien wij jullie dan graag weer terug!

26 maart

Datum: 26 maart 2018

Niet vergeten!

Aanstaande vrijdag is Muziekcafe De Cactus, Kleinste Podium van Twente onze Jungle baby! Het belooft weer een knallende avond te worden! Vanaf 21:30 knallen we door de speakers. De entree is gratis. We zien jullie graag aanstaande vrijdag!

15 feb

Datum: 15 februari 2018

Guns of the East in Hengelo

Guns of the East is op (goede) vrijdag 30 maart live te zien in De Cactus (Hengelo). Een hele avond lang muziek van Guns N' Roses, mis het niet!

10 dec

Datum: 10 december 2017

Optreden Denekamp; iedereen bedankt!

Wij willen graag iedereen bedanken die gisteren ons optreden hebben bezocht! Dit was tevens het laatste optreden van Rob met de Guns. Vanaf heden zal Tjari Zoontjes fungeren als de vaste bassist. Graag tot het volgende optreden! De foto's van gisteren kun je hier vinden.

08 nov

Datum: 08 november 2017

Nieuwe bassist: Tjari Zoontjes

Guns of the East verwelkomt Tjari Zoontjes als nieuwe bassist van de band! Tjari werkt als bas- en akoestisch gitaardocent en heeft veel ervaring op gedaan in diverse bands. Tijdens ons optreden in Denekamp (9 December) zal Tjari zelfs 1 set meespelen!

14 sep

Datum: 14 september 2017

Guns of the East in Denekamp!

Guns of the East is op Zaterdag 9 December live te zien in Eetcafé Eigenwijs Denekamp. Na het succesvolle optreden tijdens de Boeskool in Oldenzaal zijn wij uitgenodigd een avondvullend programma te presenteren in Denekamp met een uitgebreider repertoire. Mis het niet!

Bekijk dit evenement

25 aug

Datum: 25 augustus 2017

Eerste optreden een groot succes!

Wij willen graag iedereen bedanken die gisteren ons optreden heeft bezocht tijdens de Boeskool is Lös 2017. Wij hopen jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen! De foto's van gisteren zijn hier te bezichtigen.

04 juli

Datum: 04 juli 2017

Nieuw lid

Guns of the East heeft zich versterkt met Mark Boerman als hun nieuwe Slash! Deze leadgitarist beheerst de solo's van Slash als geen ander! Mark heeft al veel podium ervaring opgedaan in de jaren en staat bekend als de leadgitarist van de band "Blast" uit Geesteren.

25 nov

Datum: 25 november 2016

Guns of the East op de Boeskool!

Guns of the East is live te bewonderen tijdens de Boeskool op 24 Augustus. Het voorprogramma zal worden verzorgd door twee sing- en songwriters waarna Guns of the East ongeveer zal aantreden rond half 10! Locatie: Tapperij Anno Nu, Oldenzaal (Langestraat 4, 7571 AK Oldenzaal)

Bekijk dit evenement

Info & boekingen

Stuur een e-mail!

Please fill in all required (*) fields.

Guns of the East

Nicolaas Beetslaan 40

7576CM Oldenzaal, Nederland

Volg ons op social media